

8
1.
Disponible en
http://www.ilsi.org/Europe/Pages/FunctionalFoodsSymposium2011
.aspx
2.
Consejo de Nutrición y Alimentación de la Academia de Ciencias de los Estados Unidos, en
1999
.
3.
Disponible en
http://www.inta.cl/comunidad/index.php/articulos/alimentos-funcionales4.
Functional Food Science in Europe. British Journal of Nutrition,
80(1)
:S
1
-S
193
.
5.
European Journal of Pharmacology
668
(
2011
) S
2
-S
9
.
6.
Cortes M, Fanny. Importancia del ácido fólico en la medicina actual. Rev. méd. Chile [online].
2000
.
7.
National Academy of Sciences USA
1988
.
8.
Rev Chil Nutr Vol.
37
, N°
2
, Junio
2010
, págs:
224-233.
9.
P. Coppens et al. / Toxicology
221
(
2006
)
59-74
.
10.
Curr Med Chem.
2011
;
18
(
29
):
4557-67
.
11.
Am J Health Syst Pharm.
2010
Jul
15;67(14):1165-73.
12.
Curr Opin Endocrinol Diabetes Obes.
2011
Oct;
18(5):332-5
.
13.
Curr Atheroscler Rep.
2011
Dec;
13
(
6
):
467-73
.
14.
N Engl J Med
2011; 364:2439-2450
June
23, 2011
.
15.
Rev. chil. nutr. v.
32
n.
2
Santiago ago.
2005
.
16.
Am j Clin Nutr.
2011; 93; 243-52
.
17.
J Clin Gastroenterol.
2011
Nov;
45
Suppl:S
168-71.
Recommendations for probiotic use-
2011
update.
18.
ESPGHAN Statement, JPGN
2007
.
19.
Szajewska, Setty, Mrukowicz, Guandalini. J Pediatr Gastroenterol Nutr
2006;42:454-75
.
20.
N Engl j med
364;3
nejm.orgjanuary
20, 2011
.
21.
Tarnow-Mordi WO, Wilkinson D, Trivedi.
22.
A. Brok J. Probiotics reduce all-cause mortality in necrotizing enterocolitis: it is time to change practice. Pediatrics
2010;125:1068-70.
Bibliografía Editorial: